CURS MANAGER RESURSE UMANE

Ce are acest curs pentru tine

Provocările actuale ale climatului economic precum și viteza de schimbare a factorilor competiționali generează multe oportunități dar și incertitudini pentru cea mai prețuită resursă a unei organizații: oamenii. Pentru a ajuta oamenii și compania să se întâlnească și să lucreze împreună la nivelul de performanță cerut de obiectivele afacerii, funcția de HR are nevoie să se poziționeze strategic și să acționeze operațional in interesul ambelor părți. În perioada actuală, afacerile au nevoie să fie stabile și performanțe pentru a putea rezista în piață iar aceasta se poate face cu precădere prin intermediul angajaților.

Cursul de “Manager Resurse Umane” ajută participanții să deprindă abilități strategice dar și operaționale pentru pozitionarea ca și partener de încredere al unei afaceri de succes.

Cui se adresează acest curs

Cursul Manager resurse umane se adresează companiilor de turism eligible (CAEN) care au nevoie să adapteze politica, strategia și competențele de MRU în pregatirea pentru provocările revoluției industriale 4.0. Care sunt aceste provocări? Lipsa acută a forței de muncă, dezvoltarea competențelor pentru utilizarea sistemelor automatizate, precum și lucrul cu generațiile noi caracterizate de valori și comportamente noi.

În principal, sunt vizați:

·         Manageri de HR din agenții de turism care doresc să se perfecționeze și să obțină o certificare ANC;

·         Specialiști/Generaliști HR din agenții de turism care doresc să își dezvolte cariera și să devină HR Manager.

Agendă curs Manager Resurse Umane

Cursul conține și exerciții de grup și individuale, studii de caz, jocuri de rol, discuții pentru înțelegerea cât mai clară a conceptelor prezentate.

 • Mediul economic – certitudini și schimbări. Particularități în industria de turism.
 • MRU – Partener strategic al afacerii. Diferențe față de Managementul de Personal.
 • Rolul funcțiunii de RU și al practicianului de RU în Industria 4.0. Impactul asupra performanței afacerii. Provocări specifice în industria de turism.
 • Preocupări ale MRU în industria de turism: Oamenii, recrutarea, angajarea și integrarea lor, Motivație optimă pentru productivitate și reținere în companie, Cultura și sănătate organizațională, Turnover de personal, Muncă cu noile generații de lucrători.
 • Design organizațional (posturi, roluri, structură, transformare organizațională) și rolul RU
 • Munca și raporturile de muncă (conflicte de muncă, relația cu reprezentanții angajaților, contractul colectiv de muncă)
 • Politicile de RU
 • Achiziția de talente pentru organizație
 • Managementul performanței și rolul RU
 • Dezvoltarea RU (Învățarea continuă, Cum învață adulții, Planul de training/dezvoltare, Managementul carierei)
 • Managementul compensațiilor și beneficiilor
 • Servicii de RU (Condiții de angajare, Proceduri – Regulamentul Intern, Sistemul informațional de RU)

Trainer în Manager Resurse Umane

ANCA COVACIU

Anca Covaciu este un Business Executive cu o experiență de 20 ani, acumulată lucrând ca HR Director și membru în Management Board-ul unor companii internaționale în Romania și alte 6 țări din S-E Europei. Anca a desfășurat și activități de training și consultanță în management pentru o perioadă de 8 ani. În prezent Anca lucrează ca și Consultant senior, Trainer și Coach livrând programe de dezvoltare și facilitând workshop-uri în special pentru segmentul middle și top manageri, Directori Generali și profesioniști de HR. Anca are un Master în inginerie la Universitatea Politehnică București, a absolvit un program EMBA în România + USA, și deține formări în Universitățile Bradford și Durham din UK. Anca este Coach certificat precum și utilizator autorizat al instrumentelor SHL și POINTS of YOU.

Beneficii

Înțelegerea/perfecționarea competențelor de MRU aplicabile în contextul Industry 4.0

Poziționarea funcției RU ca și PARTENER de ÎNCREDERE pentru business

Obținerea unui certificat ANC* cu cod COR (121207) pentru MRU

*ANC = Autoritatea Națională pentru Calificare (fostul CNFPA)

Informații curs Manager Resurse Umane

Durata cursului: 7 zile de instruire + 1 zi de evaluare pentru obținerea certificatului Manager de Resurse Umane (clasificare COR 121207)

Data cursului:

BRAȘOV HOTEL DOLCE VITA

25 martie - 1 aprilie 2019

CURSUL DE MANAGER RESURSE UMANE DIN CADRUL PROIECTULUI START INDUSTRY 4.0 ESTE GRATUIT.

 • 3 zile: 8 ore studiu + 1 oră pauză prânz = 9 ore
 • 4 zile: 7 ore studiu + 1 oră pauză prânz = 8 ore
 • În cadrul de timp de mai sus vor mai fi incluse și două pauze de 15 minute, una dimineața și una după-amiaza.

Testimoniale

"As vrea sa incep cu prima impresie despre ANCA COVACIU....chiar daca nu o mai vazusem niciodata pana atunci, primul impuls a fost sa o imbratisez...asa am simtit. La inceput nu am stiut sa explic acest sentiment...dar pe parcurs dupa ce s-a terminat cursul, am inteles ca nu era vorba numai de figura luminoasa a Ancai, ci de tot ce ne-a invatat. A reusit sa ne capteze atentia, sa invatam in joaca, glumind, dar facand lucruri serioase.E drept ca e si meritul echipei de la Busteni...(suntem foarte modesti.....):-) Am invatat ca in RU nu se mai aplica vechile idei si ca trebuie sa ne modernizam pentru a reusi sa tinem pasul cu schimbarile. Sunt multe de spus din pacate timpul, cel mai aprig dusman al nostru in prezent, nu imi permite. Multumesc, BEST SMART CONSULTING SI ANCA COVACIU pentru cursul MRU......o experienta inedita!"
Iulia Roxana Macina
Sef Compartiment Resurse Umane
Living Jumbo & Ambalaje saci big bags
"A fost o saptamana intensa cu un program prelungit dar care la finalul ei a parut o clipa deoarece a fost extrem de placuta. Acest lucru s-a datorat atat Doamnei ANCA COVACIU cat si a colectivului ce s-a format in jurul dansei, si ma refer aici la tot colectivul de cursanti. La final am fost doar o familie cu un obiectiv comum: punerea in comum de cunostinte, atitudini, ganduri, aptitudini, experienta si chiar sentimente. Informatiile obtinute si experientele impartasite, pe mine personal, ma vor ajuta in activitatea de management al departamentului pe care il conduc si aduc un plus de valoare pentru managementul resurselor umane pe care le gestionez. Multumim pentru oportunitatea de a participa la un astfel de curs, cu un astfel de lector si cu o astfel de echipa!"
Radu-Gabriel Constantin
Health, Safety, Environment and Quality, DAMEN Shipyard Galati
„Am pornit spre acest curs cu speranța ca acestă perioadă să nu fie doar una de relaxare, fiind departe de Galați, ci și o perioadă de acumulări de noi cunoștințe și de clarificări ale unor întrebări deja existente din domeniul HR. Prima zi de curs …. Surpriză! Eram înconjurat de profesioniști în HR din companii puternice. Mi-a plăcut ce am simțit și trăit : profesionalism, emoție, atmosferă prietenoasă, relaxată și politicoasă. Încă de la început trainerul, Anca Covaciu, s-a manifestat ca un profesionist, căutând să înțeleagă în detaliu nevoile de instruire ale fiecăruia. Ulterior a dovedit abilități avansate de instruire, evidențiind modele teoretice prin exemple reale, subliniind aspectele de interes major. La final nu mi-am răspuns doar la cele câteva întrebări cu care venisem ci am ințeles un proces, procesul de HR și importanța acestuia intr-o companie. Felicitări atât trainerului cât și echipei BestSmart pentru proiectul inițiat !”
Petrică Laurențiu VRABIE
QA Manager, DAMEN Shipyards Galati
‘Nu cred ca ati fi putut face o alegere mai potrivita de trainer. A fost cel mai interesant, captivant si plin de transfer de informatii curs la care am participat. Am simtit constant ca singurul interes al trainerului a fost sa ne transfere informatii intr-un mod cat mai efficient, usor de retinut si de pus ulterior in practica.’
Georgiana Zaharia
Specialist Resurse Umane, DAMEN Shipyard Galati
‘Am petrecut o saptamana plina care parca a zburat. Timpul de invatare, alternat cu discutii, jocuri de rol, s-a comprimat. Recomand din tot sufletul acest surs si tranerul: Anca Covaciu.’
Georgiana Vrabie
Specialist Resurse Umane, DAMEN Shipyard Galati
‘Un curs sustinut intr-un mod activ, structurat conform cu cerintele pietei actuale, moderat in mod profesionist de Anca Covaciu.’
Viorica Buda
Manager RU, ICEPRONAV Engineering Galati
‘Am descoperit despre mine lucruri de care nu eram constienta: motivarea este foarte importanta in activitatea profesionala. Cusrul a fost foarte bine structurat si prezentat cu teme de interes.’
Oana Durac
DAMEN Shipyard Galati
‘Au fost informatii interesante, prezentate intr-un mod profesionist si placut. Un curs profesionist, interesant, placut, cu informatii diversificate pentru Resurse Umane.’
Adriana Igorov
Specialist RU - SC Enterprises Braila.
”Multumesc in primul rand pentru evenimentul pe care ni l-ati oferit. A fost un SPECTACOL TEHNIC de foarte inalta calitate, atat prin tehnologiile prezentate cat si prin invitatii de calibru din domeniu. In asemenea conditii DA, chiar simtim nevoia sa DIGITIZAM, consideram ca avem SUPORTUL TEHNIC asigurat.”
Aurel Masca
Coordonator Echipa Electroenergetica, Azomures