INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine

______________________

Best Smart Consulting vă invită miercuri,

27 septembrie 2018,

de la ora 09:30,

la Hotel Traian din Iași

pentru a lua parte la workshop-ul INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine, realizat prin proiectul Industria de mâine, proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 (contract POCU/227/3/8/117860)

Cui se adresează?

Seria de evenimente INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine oferă o ocazie excelentă pentru managerii de companii cu profil industrial din România să întâlnească specialiști ai celei mai mari companii de training industrial din România, Best Smart Consulting, precum și ai celor mai mari producători de soluții pentru industrie (Siemens, Digital Twin, Cisco și Microsoft), care vor prezenta strategii de abordare a proiectelor Industry 4.0 și studii de caz bazate pe integrarea Industry 4.0 și Industrial Internet of Things (IIoT) în activitățile zilnice. Vor putea fi descoperite soluții inovative care vor ajuta companiile cu profil industrial să înțeleagă mai bine importanța digitalizării și automatizării proceselor industriale în noul context Industry 4.0.

Seria de workshop-uri face parte dintr-o suită de evenimente și servicii puse la dispoziția companiilor industriale din România de către Best Smart Consulting, integrate în portofoliul Academiei Industriale, prin proiectul Industria de mâine (cofinanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 - contract POCU/227/3/8/117860), care includ:

workshop-uri naționale
de sesiuni de instruire specializată
companii selectate pentru a primi consultanță în management strategic și dezvoltarea de proiecte Industry 4.0

De oportunitatea de a se poziționa ca protagoniști în dezvoltarea Industry 4.0 în România și de a interacționa cu experți în tehnologie pentru a primi sfaturi de specialitate se pot bucura:

managerii și directorii de producție

managerii de calitate

managerii de mentenanță

managerii de logistică

managerii de planificarea producției

managerii responsabili de îmbunătățirea proceselor

specialiștii și inginerii din companiile de producție care activează în domeniile mai sus menționate

De ce să participi?

Participarea la workshop îți oferă șansa de a afla direct de la sursă care sunt oportunitățile și provocările noii revoluții industriale, iar compania pe care o reprezinți poate fi selectată printre cele 16 firme din zona de implementare a proiectului care vor primi GRATUIT consultanță în dezvoltarea strategiilor și proiectelor Industry 4.0.

Evenimentul INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine reunește reprezentanți ai Best Smart Consulting, lider pe segmentul serviciilor de instruire adresate industriei pe piața din România și ai celor mai importanți producători de tehnologii industriale, IT și securitate cibernetică care dețin expertiza necesară în domeniul în care activează pentru a pregăti companiile de producție pentru cea de-a patra revoluție industrială.

Vino la workshop-ul nostru pentru a fi pregătit să te adaptezi la dinamica din sectorul industrial atât la nivel economic, cât și competitiv, pentru a deveni un lider în evoluția digitală din industria românească, pentru a găsi parteneri strategici și pentru a învăța din experiențele lor reale.

Vei putea discuta cu specialiștii din industrie despre modalitățile potrivite de a optimiza trecerea la noua generație de producție influențată de Industry 4.0. Acceptă noutățile aduse de tehnologie și profită de oportunitățile pieței, descoperind viitorul companiei tale într-un mod diferit, cu procese de producție mai inteligente ca oricând! Am adus în același loc experți ai unor companii de renume, care să cumuleze toate tipurile de soluții de care ai nevoie în compania ta:

Colaboratori

promotorii conceptului Industrie 4.0

protectorii împotriva atacurilor cibernetice lansate asupra echipamentelor IIoT

păstrătorii de date în cloud și realizatorii de analize predictive prin Machine Learning

AGENDĂ

Program 10:00– 16:00

9:30 a.m. – 10:00 a.m.

Introducere, înregistrarea participanților

Bun venit           

10:00 a.m. – 10:40 a.m.

 Industry 4.0, consultanță și suport tehnic.

Best Smart Consulting, Academia lndustriala și obiectivele proiectului lndustria de maine.

Sesiune Q&A

Reprezentant Best Smart Consulting

10:40 a.m. – 11:00 a.m.

Exercitiu de grup - Descopera mesajul Industry 4.0  

11:00 a.m. – 11:40 a.m.

Academia Industrială, prima platformă națională de perfecționare a abilităților și specializare în  Industry 4.0, consultanță și suport tehnic.

Consultanță, training, dezvoltarea competențelor angajațiilor pentru Industry 4.0

Sesiune Q&A

Consultant Best Smart Consulting

11:40 a.m. – 12:20 a.m.

Transformările digitale în producția industrială. Digitalizarea/Automatizarea și Industry 4.0

Siemens – partener pentru digitalizarea companiilor cu profil industrial. Provocări și soluții. Studii de caz

Sesiune Q&A

Alexandru Serghe  

Sales Director Romania, Bulgaria and Moldova – SISW Portfolio SIEMENS

12:20 p.m. – 13:00 p.m.

Prânz

13:00 a.m. – 13:30 a.m.

Eficientizarea producției industriale prin digitalizare/automatizare. Soluții pentru Industry 4.0

Valoare adăugată adusă prin digitalizare/automatizare/robotizare. Identificarea potențialului pentru digitalizare în companiile din România

Sesiune Q&A

Laurențiu NAE   

Cofondator și Director Dezvoltare, DIGITAL TWIN       

13:30 p.m. – 14:20 p.m.

Securitate cibernetică în era Industry 4.0

Metode de apărare împotriva posibilelor atacuri cibernetice îndreptate spre companiile cu profil industrial. Industrial Network Security. Alinierea IT/OT, Information Technology/ Operation Technology.

Sesiune Q&A

Cătălina Niculita
Managerul departamentului de presales CISCO

14:20 p.m. – 14:40 p.m.

Coffe- break + Exercițiu de grup

14:40 p.m. – 15:20 p.m.

Transforming Industry with Modern Platforms

Big Data & Machine Learning. Importanța datelor și a inteligenței artificiale în Industry 4.0

Sesiune Q&A

Daniel RUSEN
Cloud & Enterprise Lead, MICROSOFT

15:20 a.m. – 15:30 p.m.

Studiu de caz – Raport evaluare vulnerabilități de securitate


Sesiune Q&A

Ionut DAVIDOIU
Cisco Business Unit Manager, LOGICOM

Cum mă înscriu?

Întrucât numărul de locuri este limitat la 25 de participanți pentru fiecare eveniment, te invităm să te înscrii cât mai rapid.

Participarea la acest eveniment este gratuită. Transportul este decontat în limita a maxim 150 km, iar prânzul este asigurat de noi prin proiect.

Pentru confirmarea participării, trimite un e-mail pe adresa vanzari@bestsmart.ro cu subiectul „Înscriere eveniment INDUSTRY 4.0 – Granița între ieri și mâine” sau contactează-ne la numărul de telefon 0786 510 189.

speakeri

Ligia Neacșu - General Manager Best Smart Consulting și Academia Industrială

Ligia Neacșu a fondat compania de training și consultanță Best Smart Consulting în 2008, iar 11 ani mai târziu compania are peste 20 de angajați și livrează consultanță și programe de training complexe care includ atât cursuri soft-skills, cât și cursuri hard-skills, destinate companiilor industriale și reunite sub Academia Industrială.

Esențialul despre Ligia poate fi rezumat într-un singur cuvânt: experiența. De-a lungul timpului, Ligia a deținut funcții de conducere atât în companii private, cât și în instituții publice, iar în ultimii 15 ani a fost director de programe de training în resurse umane, trainer în resurse umane și consultant.

Ligia este absolventă a Institutului Politehnic Iași, deține o Diplomă Profesională în Management obținută de la Open University Business School, este absolventă a cursului Formator de Formatori cu Certificat CNFPA și a cursului de Managementul Resurselor Umane cu Certificat CNFPA.

Marius Hărătău - Consultant & Trainer

Marius are experiență de peste 15 ani în domenii care acoperă o plajă mare de competențe în management, dezvoltare de produs și de business, vânzări și marketing, din următoarele domenii de activitate: cercetare de piață, consultanță în marketing în zona producției industriale, tehnologii IT, tehnologii pentru securitatea fizică și eficiență energetică. Marius Hărătău lucrează în proiecte din domeniul sistemelor de securitate informatică și fizică de peste 7 ani, în calitate de coordonator sau membru în echipele de proiect.

Este membru IAPP, Asociația Internațională a Profesioniștilor în Protecția Datelor (IAPP) și deține două certificări, acordate de această organizație:
-CIPP/E, Certified Information Privacy Professional/Europe
-CIPM, Certified Information Privacy Manager

Ambele certificări sunt acreditate în conformitate cu standardul ANSI / ISO 17024: 2012 Marius Hărătău este auditor intern ISO 27001 și trainer autorizat ANC.

Lucian Dragnea - Manager Factory Automation – Siemens SRL

Consider dezvoltarea personala un factor decisiv in suportul acordat oamenilor cu care interactionez, fie ei clienti sau colegi. Ultimii 13 ani in vanzari de echipamente in Industrie au fost impliniti prin succesul clientilor cu care am lucrat, iar pasii facuti pentru a atinge satisfactia clientilor a influentat in mod pozitiv performanta echipei Factory Automation. In era Digitalizarii, transferul cunostintelor catre clienti in legatura cu solutiile si produsele ce fac parte din initiativa Industrie 4.0 reprezinta o abordare imperios necesara in vederea atingerii obiectivelor de afaceri. Ca reprezentant al firmei Siemens, lider global in Automatizari Industriale, doresc sa introduc in piata Romaneasca conceptul „Digital Enterprise Software Suite” – DESS – solutia propusa de Siemens in drumul catre Industrie 4.0.

Laurentiu Nae - Cofondator Digital Twin

Are o cunoaștere aprofundată a mediului de afaceri după ce timp de peste 14 ani a colaborat cu numeroase companii din industriile de automobile, aerospațiale, energetică, mașini și echipamente, implementând soluții Product Lifecycle Management și Manufacturing Execution Systems.

Cu studii în mecatronică și tehnologii de fabricație la București și Braunschweig, în 2013 a obținut la Politehnica București titlul de Doctor în Inginerie industrială cu o cercetare despre managementul schimbării în dezvoltarea produsului. Promotor al noilor tehnologii pentru fabricație digitală, a publicat zeci de articole de specialitate în revista Tehnică și Tehnologie sau pe blogul Digital Twin.

Laurențiu este omul care provoacă schimbarea, în calitate de consultant profesionist certificat de Siemens Industry Software, a fost responsabil pentru transformarea proceselor de design si producție la unele dintre cele mai mari companii din România. În anul 2017 , a fost premiat de Siemens ca fiind ”Cel mai bun consulta n t de vânzări din Europa Centrală și de Est”

Catalina Niculita - Managerul departamentului de presales

Catalina Niculita a facut parte din prima clasa de Cisco Networking Academy din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, devenind ulterior instructor in cadrul NetAcad. Primul contact cu networkingul l-a avut in 1999, ca Unix Adminstrator la ProTV iar primul conctact cu lumea vanzarilor a fost in 2005, ca pre-sales in echipa de proiecte mari din Tornado. In 2005 a fost acceptata in progamul Cisco Sales Associates Program, urmand cursuri tehnice si de vanzari timp de un an in Amsterda, unde si-a obtinut si certificarea CCIE. Din 2006 lucreaza in cadrul Cisco Romania, intai ca inginer de presales si ulterior ca Managerul departamentului de presales.

Daniel Rusen - Cloud & Enterprise Lead | MICROSOFT

Daniel Rusen este Cloud & Enterprise Lead la Microsoft România. El este responsabil pentru atingerea scopurilor și target-urilor pe tehnologia Cloud și Enterprise, inclusiv de consumul și utilizarea serviciilor Cloud. Daniel are o vastă experiență în vânzări și managementul afacerilor, fiind absolvent de MBA. Daniel deține o combinație excelentă de experiență tehnică, vânzări și marketing, cu o capacitate mare de a convinge și motiva oamenii, fiind axat pe creșterea veniturilor și profitabilității prin satisfacția clienților și gestionarea proiectelor la scară largă.